Dizajneri

 • 04.12.2012

  Jelena Stefanović: Kolekcija za jesen-zimu 2012.

  Modeli Jelene Stefanović izrađeni su od svile, vune i kašmira. U kolekciji jesen/zima 2012. zastupljene su bela, siva, miš braon, plava i crna boja.

 • 03.12.2012

  Četvrti internacionalni Fashion Week u Nišu

  Proteklog vikenda je održan četvrti internacionalni Fashion Week u Nišu, u organizaciji Agencije SNOB.

 • 03.12.2012

  Modne revije “Day, night and bed - beware”

  Ideja revije je bila da se javnosti prikaže na koji način umetnici vide značaj ovog važnog datuma. Pitanje borbe protiv SIDA-e nije samo za doktore i ljude iz zdravstva već za sve nas koji se bavimo javnim i društvennim problemima.

 • 01.12.2012

  Ninia: Za male princeze i njihove mame

  Brend NINIA osnovan je 2010.godine, i posvećen je prvenstveno malim princezama, ali i onim nešto starijim. Najveći deo ponude čine haljinice za sve male dame koje žele da se izdvoje svojim stilom u svim svečanim prilikama. Pored haljinica tu su i kaputići, suknjice, bluzice, helankice, ukrasi za kosu i još mnogo, mnogo slatkih stvarčica...

 • 01.12.2012

  "Day, night and bed - BEWARE" revija

  Povodom Svetskog dana borbe protiv SIDA-e, „ZEN art“ u saradnji sa Supermarketom, organizacijom „Modni svet Srbije“ i Međunarodnim komitetom IFMSA- Serbia, organizuje modnu reviju mladih i neafirmisanih modnih dizajnera u nedelju, 2. decembra od 20:30 h u Supermarketu (Višnjićeva 10). Svoje kreacije na reviji će predstaviti Biljana Milošević, Marija Radumilo, Nemanja Ivanišević i Petra Zorica.

 • 25.11.2012

  Dreft Fashion Week Zagreb

  Prenosim vam atmosferu sa druge večeri Dreft Fashion Week koji je održan u Zagrebu. Moram reći da sam malo razočarana kolekcijama. Izuzetak je bila Aba Tomičić koja je imala najbolju kolekciju tokom večeri. Veče je startovalo casula kolekcijama brendova Sisley i Benetton, koja je bila koloritna.

 • 21.11.2012

  Revija Sestara Proković u Sava Centru

  Jelena i Svetlana Proković -  JSP su modni brend koji je odavno dokazao kvalitet, inventivnost i istrajnost na domaćoj modnoj sceni, na kojoj su prisutne pune dve decenije. Profesionalnost, visoki kvalitet  i jasan stav su elementi karakteristični za stvaralaštvo ove dve sestre, bilo da je reč o dizajnu odeće, stajlingu ili kostimima za različite potrebe (reklame, pozorišne predstave, film...).

 • 20.11.2012

  Conture Couture: Nitne kao detalji

  Evo dva nova modela Conture Couture upakovana u editorijal. Boje su prave zimske, a krojevi zavodljivi. Od detalja su na oba modela dodate aktuelne nitne koje daju akcenat na kukove i na jednobojnom materijalu jako dolaze do izražaja.

 • 19.11.2012

  Jelena Stefanović: Kostimograf i modni dizajner

  Jelena Stefanović je kostimograf i modni dizajner. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu. Potpisuje kostime za film, pozorište i televiziju i sarađivala sa nekim od najeminentnijih umetnika iz svojih oblasti  širom Evrope.

 • 16.11.2012

  Kjara: Kolekcija za jesen-zimu 2012/2013

  Modni studio Kjara je izbacio svoju novu kolekciju za jesen-zimu 2012/2013. Spektar boja je veliki, a možete naći i raznolike krojeve, a sve u njihovom dosadašnjem prepoznatljivom stilu.

 • 09.11.2012

  Jelena Dimitrijević: Kolekcija za jesen - zimu 2012/2013

  Mlada kreatorka Jelena Dimitrijević je izbacila svoju novu kolekciju za se zonu jesen-zima 2012/2013. Od boja preovlađuju crna, siva i bela, a krojevi prate trenutne trendove!

 • 05.11.2012

  Završena je 32. beogradska nedelja mode

  Završena je 32. Beogradska Nedelja Mode. Čast da zatvori ovu manifestaciju pripala je poznatoj domaćoj kretorki Ivi Stefanović. Ona nam je predstavila novu kolekciju za jesen/zimu 2012 u Narodnoj biblioteci Srbije. Modeli su idealni za savremenu ženu koja prati modne trendove. Dizajn modela, kvalitet, crna boja i kroj ih čine večnim komadima za jedan orman. Osim crne boje koja predstavlja večnu inspiraciju za kreatorku videli smo i jarke boje koje su u trendu ove sezone.