Dizajneri

 • 12.12.2012

  Kolekcija "Baptism" by Mani

  Predstavljamo vam kolekciju „Baptism“ by Mani. Ovo je prva kolekcija koju je Mani kao pobednik DNG takmičenja predstavio u sklopu ovosezonskog Dreft Fashion Week-a.

 • 11.12.2012

  Modni dizajner Milica Tričković

  Milica Tričković je apsolvent Internacionalnog Fakulteta umetnosti, smer modni dizajn.
  Naivnim šaranjem na zadnjim koricama svesaka koje ja kasnije preraslo u pravi modni crtež, zavolela je dizajn i modu.

 • 11.12.2012

  Milica Stojiljković: Ilustracije na majicama i aksesoaru

  Dizajnerka Milica Stojiljković je započela svoju ličnu modnu priču, koja uporište ima u modnoj ilustraciji, izrazu koji u današnje vreme nije tako čest. Iako je Milica dizajner sa dugogodišnjim stažom u modnoj industriji, modna ilustracije je njena velika ljubav i potreba.

 • 10.12.2012

  OFF bags i mladi dizajneri

  Početkom elementarnih nepogoda, kao kontrast, javilo se jedinstvo mladih dizajnera. Tri imena koja će sigruno ostati upamćena: Milan Krivokuća (Off Bags), Biljana Miloševič i Georgione Essi.

 • 08.12.2012

  U Nišu otvoren prvi concept store

  Sestre Sandra i Miljana Lalović su zaslužne za to što je Niš dobio prvi concept store. Radnja smeštena u centru grada, na izgled NEnatrpana, a ipak svašta od asortimana kada uđete. Uređena sa ukusom... definitivno.

 • 04.12.2012

  Korseti AglaStrix tima

  Novu kolekciju čine korseti koji se, budući da su izrađeni od različitih materijala i različitog dizajna, mogu prilagoditi različitim stilovima odevanja. Kolekcija uključuje i nekoliko de luxe korseta što je najava za budući rad AglaStrix-a.

 • 04.12.2012

  Jelena Stefanović: Kolekcija za jesen-zimu 2012.

  Modeli Jelene Stefanović izrađeni su od svile, vune i kašmira. U kolekciji jesen/zima 2012. zastupljene su bela, siva, miš braon, plava i crna boja.

 • 03.12.2012

  Četvrti internacionalni Fashion Week u Nišu

  Proteklog vikenda je održan četvrti internacionalni Fashion Week u Nišu, u organizaciji Agencije SNOB.

 • 03.12.2012

  Modne revije “Day, night and bed - beware”

  Ideja revije je bila da se javnosti prikaže na koji način umetnici vide značaj ovog važnog datuma. Pitanje borbe protiv SIDA-e nije samo za doktore i ljude iz zdravstva već za sve nas koji se bavimo javnim i društvennim problemima.

 • 01.12.2012

  Ninia: Za male princeze i njihove mame

  Brend NINIA osnovan je 2010.godine, i posvećen je prvenstveno malim princezama, ali i onim nešto starijim. Najveći deo ponude čine haljinice za sve male dame koje žele da se izdvoje svojim stilom u svim svečanim prilikama. Pored haljinica tu su i kaputići, suknjice, bluzice, helankice, ukrasi za kosu i još mnogo, mnogo slatkih stvarčica...

 • 01.12.2012

  "Day, night and bed - BEWARE" revija

  Povodom Svetskog dana borbe protiv SIDA-e, „ZEN art“ u saradnji sa Supermarketom, organizacijom „Modni svet Srbije“ i Međunarodnim komitetom IFMSA- Serbia, organizuje modnu reviju mladih i neafirmisanih modnih dizajnera u nedelju, 2. decembra od 20:30 h u Supermarketu (Višnjićeva 10). Svoje kreacije na reviji će predstaviti Biljana Milošević, Marija Radumilo, Nemanja Ivanišević i Petra Zorica.

 • 25.11.2012

  Dreft Fashion Week Zagreb

  Prenosim vam atmosferu sa druge večeri Dreft Fashion Week koji je održan u Zagrebu. Moram reći da sam malo razočarana kolekcijama. Izuzetak je bila Aba Tomičić koja je imala najbolju kolekciju tokom večeri. Veče je startovalo casula kolekcijama brendova Sisley i Benetton, koja je bila koloritna.