Dizajneri

 • 06.05.2014

  Principessa by JP new colection

  Predstavljamo Vam novu kolekciju Principessa by JP. Kada su Jovanini modeli u pitanju već smo navikli na romantiku i prefinjenost. I ova kolekcija prati njen prepoznatljiv stil. Kvalitetna čipka je u prvom planu, pa možete birati modele koji su celi od nje ili u kombinaciji sa nekim drugim materijalom. Krenula je sezona svadbi i matura, tako da je ova kolekcija došla u pravom trenutku za neke od Vas.

 • 04.05.2014

  Kate Moss ponovo dizajnira za Top Shop

  Ovih dana je čuvena britanska manekenka Kate Moss obnovila suradnji sa brendom Top Shop. Naime, od 30.04.2014.  su prvi komadi iz kolekcije s njenim potpisom ugledali svjetlo dana u radnjama Top Shop-a, u njihovoj online trgovini i preko online trgovine Net-A-Porter.

 • 01.05.2014

  Kristina Bekvalac u dizajnerskim vodama

  Kristina Bekvalac prvi put se predstavila kao modni dizajner kolekcijom Good or Bad na drugoj večeri 24. Fashion Selectiona. U prepunoj sali, Kristina Bekvalac je prikazala kolekciju stilski odvojenu u dva dela.

 • 27.04.2014

  Nova kolekcija "Fashion Dekada" by Suzana Perić

  Ovogodišni Fashion Selection je bio otvoren revijom Suzane Perić u Belexpo centru. Pred mnogobrojnim ličnostima iz javnog života, Suzana Perić prikazala je kolekciju za proleće/leto 2014 pod nazivom Fashion Dekada.

 • 24.04.2014

  Završen 24. Fashion Selection

  Na 24. Fashion Selectionu predstavile su se Suzana Perić, Dragana Grnčarski sa svojim brendom Esoteric, Kristina Bekvalac koja je prvi put publici predstavila svoju dizajnersku kolekciju, zatim kreatorke Marija Ivanković Jurišić, Jelena Jakovljević i Sanda Ristovski, kao i mladi talenti, diplomci i studenti modnog dizajna.

 • 21.04.2014

  Revija Vivienne Westwood u Crnoj Gori

  Revija britanske modne dizajnerke Vivienne Westwood pod nazivom “Sve je povezano” („Everything is connected“) održaće se 31. maja u Budvi ispred zidina Starog grada Budve. Legendarna britanska dizajnerka predstaviće u Budvi kolekciju proljeće/ljeto 2014, u okviru "Climate Revolution" inicijative kojom želi da ukaže javnosti na klimatske promene.

 • 17.04.2014

  Dodeljene nagrade najboljim učesnicima BFW-a

  Završen je 35. Perwoll Fashion Week i povodom toga je u Diva Lounge Baru u Grand Casinu održana svečana dodela nagrada za najbolje učesnike vodećeg modnog projekta u regionu.

 • 14.04.2014

  Alexander Wang potpisao saradnju sa H&M-om

  Aleksander Wang je sledeći dizajner koji će kreirati kolekciju za H&M. Talentovani Njujorčanin, koji je takođe i kreativni direktor za Balenciaga-u, otkrio je informaciju o saradnji preko Instagrama. Saradnja obuhvata kreiranje muške i ženske linije odeće kao i njegovog čuvenog nakita.

 • 07.04.2014

  XYZ Premium Fashion Store predstavio nove kolekcije

  35. Perwoll Fashion Week zatvoren je u velikom stilu. Na modnoj reviji u luksuznom hotelu Metropol Palace predstavljene su kolekcije prestižnih modnih brendova koji su zastupljeni u najboljoj modnoj radnji XYZ Premium Fashion Store.

 • 03.04.2014

  Manish Arora predstavio kolekciju na beogradskoj nedelji mode

  Svetski  poznat indijski dizajner Manish Arora je održao reviju 2. aprila u Beogradu u okviru 35. Perwoll Fashion Week-a. Manish je prikazao kolekciju za proleće-leto 2014 koja je inspirisana čuvenom plesačicom Džozefinom Bejker. Kolekcija se ogleda kroz sportsku odeću koja odiše pozitivnom energijom i nezavisnim ženskim duhom dvadesetih godina.

 • 01.04.2014

  Kupaći kostimi Nine Karlavaris

  Biti i ostati u bojama leta, njegovog nadahnjujućeg šarenila i optimizma, polazište je nove kolekcije Nine Karlavaris - “Endless summer”, koju je predstavila na beogradskoj nedelji mode.

 • 01.04.2014

  Modni studio "Kjara" proslavio jubilej

  Modni studio "Kjara" je u sredu, 26. marta proslavio svoj jubilej - 10 godina postojanja u prepunoj ustanovi kulture "Parobrod". Posetioci su imali priliku da vide 20 novih, unikatnih kreacija Jasmine Aleksić Stanković i Maše Stanković. Kao gosti na reviji učestvovali su i kreatori iz udruženja Retro Chic, takođe sa 20 različitih modnih komada i asesoara.