Dizajneri

 • 22.04.2015

  Martini Vesto za sve prilike

  Na otvaranju 37. Black ’n’ Easy Fashion Week-a publika je imala priliku da vidi izuzetne kreacije Martini Vesto-a koji se ovoga puta predstavlja trima Ready to wear kolekcijama za leto 2015.

 • 18.04.2015

  Black ’n’ Easy Fashion Week

  37. Black ’n’ Easy Fashion Week koji se održava u periodu od 20. do 29. aprila, 2015. godine najavljen je na press koktelu u Supermarketu.

 • 15.04.2015

  Ellesse kolekcija FRESH MORNINGS – CITY EVENINGS

  Ellesse kolekcija za proleće/leto 2015 je namenjena onima koji cene moderan dizajn i dobar kvalitet. Kolekcija za muškarce i žene pod nazivom „Fresh mornings – City evenings“ je opravdala tradiciju dužu od pola veka da su lepota i udobnost imperativ savremenog stila života, kako u jutarnjim tako i u večernjim satima, dok vežbamo, učimo, radimo, šetamo, ili se u večernjim satima zabavljamo sa prijateljima.

 • 15.04.2015

  Kjara: Revija u duhu prefinjenih tonova proleća

  Modni studio "Kjara" 10.04.2015. održao je modnu reviju pod nazivom "Monmartr" inspirisanu romantičnom večernjom šetnjom pod svetlošću kandelabra. Modeli su znalački odabrani u duhu prefinjenih tonova proleća.

 • 13.04.2015

  Unikatna odeća po pristupačnim cenama - LU Fashion Exception

  LU Fashion Exception je brend koji se bavi izradom unikatne odeće. Brend postoji već 5 godina
  i iza njega stoji talentovana dizajnerka Maša Dojčinović.

 • 11.04.2015

  Amar Migalo: Mladi modni dizajner iz Travnika

  Dvadesettrogodišnji apsolvent Fakulteta za medije i komunikacije iz Travnika Amar Migalo iz svojih mnogobrojnih hobija izdvaja dizajniranje odevnih predmeta. Kako kaže, sve je počelo u srednjoj školi tekstilnog smera koju je pohađao. Prve kreacije koje je napravio na praktičnoj nastavi bile su dečiji modeli poput prsluka ili kratkih pantalona, a prva ozbiljnija kreacija je vezana za delove njegovog maturskog odela.

 • 02.04.2015

  Modna revija u okviru festivala "Drangulijar"

  U Beogradu će od 9. do 12. aprila biti održan međunarodni festival Drangulijar u organizaciji Freedom Art Freedom, pod pokroviteljstvom Matice Iseljenika Srbije. Manifestacija ima za cilj promociju umetničkih zanata i primenjenih umetnosti.

 • 30.03.2015

  Afrotaste - kolekcija inspirisana Afrikom

  Predstavljamo vam novu kolekciju dizajnerke Sandre Lalović za proleće/leto 2015 pod nazivom Afrotaste. Inspiraciju za kolekciju Sandra je našla u afričkoj kulturi.

 • 16.03.2015

  GateBizz ovog meseca lansira Kickstarter kampanju za Threendie projekat

  Kompanija GateBizzCommunications u protekle 2 godine aktivno razvija projekat Threendie namenjen za nezavisne modne dizajnere. Jedinstvena web platforma u vidu virtuelne galerije je namenjena modnim umetnicima iz celog sveta kao prostor u kojem će modi samostalno da predstavljaju svoje kreacije u 3D okruženju. Tokom ovog meseca planira se lansiranje Kickstarter kampanje.

 • 13.03.2015

  Prestižni italijanski modni brend LIST stigao u Beograd!

  Novi italijanski modni brend na našem tržištu LIST sinoć je otvorio svoju prvu radnju u Srbiji uz dodelu nagrada Beogradski Pobednik istaknutim ličnostima domaće i inostrane modne scene, dok je u ulozi moderatora bila Snežana Dakić koja je svim ljubiteljima mode poželela dobrodošlicu u ovu oazu stila i prefinjenosti.

 • 12.03.2015

  24 minuta sa Pal Zilerijem

  Trideset sedma revija eminentne italijanske kuće za vrhunsku mušku modu “Pal Zileri” oduševila je mnogobrojnu vernu beogradsku publiku, još jednom dokazavši zašto ovaj izuzetan modni događaj ima tako dugu i uspešnu tradiciju kod nas!

 • 11.03.2015

  Dodeljene nagrade Žene heroine

  Kompanija Movem Fashion, frašizni partner firme HUGO BOSS, i ove godine je obeležila  međunarodni Dan žena tradicionalnom proslavom u BOSS Store. Kao i do sada uz pomoć čuvenog stiliste Ašoka Murtija je predstavljena kolekcija za proleće/leto 2015 i dodeljene su nagrade “Žene heroine “ damama za koje smatramo da su svojim likom i delom postale primer i uzor, pri tom srušivši sve arhetipove o polu, uvrežene u našem društvu.

  ŽENE HEROINE za ovu godinu su ...