Dizajneri

 • 15.06.2015

  Humanitarna modna revija - Manje je više

  U petak, 19. juna, u 20 časova, na Kalemegdanu, na „Terassa Lounge“ biće održana humanitarna modna revija studenata modnog dizajna u organziaciji kluba Lions Beograd Lumo, pod nazivom “Manje je više”. Sav prihod od ulaznica (300 dinara) kao i od prodaje predstavljenih modela namenjen je u humanitarne svrhe.

 • 15.06.2015

  Otvoren šesti BAFE

  Sinoć je uz ovacije publike u prostoru beograskog kluba „Drugstore“ (Bulevar despota Stefana 115) otvoren šesti BAFE – „Balkan Art Fashion Event”.  Manifestacija će tokom tri dana – od 14. do 16. juna, okupiti više od 30 mladih modnih dizajnera iz regiona. Posetioci u pauzama između revija mogu da pogledaju izložbu – eco art projekat, studenata Univerziteta Metropolitan, kao i da iskuse kako izgleda kada ih stilizuje Srđan Šveljo, poznati stilista i modni urednik.

 • 14.06.2015

  Rita Ora u novom spotu Poison u kreaciji Bosanke Danny Deluxe

  U novom spotu “POISON” koji je doživio premijeru danas, mega poplarna pjevačica Rita Ora se pojavljuje u kreaciji bosanskohercegovačke kreatorice Danny Deluxe koja živi i radi u Minhenu. Tokom spota Rita Ora je obučena u Danny Deluxe crno bjeli latex top i hotpants, a takodjer nosi i crne stockings sa šnjurom. Izgled ne samo da provakantivno poseban nego je veoma sexy i staylish!

 • 08.06.2015

  VI BAFE od 14. do 16. juna

  Šesti BAFE – „Balkan Art Fashion Event” održava se od 14. do 16. juna i obuhvata tri dana revija u prostoru kluba „Drugstore“ (Bulevar Despota Stefana 115), kao i zanimljiv prateći program.

 • 08.06.2015

  Suknje by Jelena Dimitrijević

  Dizajnerka Jelena Dimitrijević nam je predstavila kroz editorijal mini kolekciju veselih suknjica. Lepršave, veselih boja, od prijatnih materijala idealne su za ovo leto!

 • 29.05.2015

  Šta nam je New Yorker pripremio za jesen?

  Da li vas zanima šta nam New Yorker priprema za jesen?

 • 27.05.2015

  Stigle nove Daisy suknjice!

  Drage dame, stigla je nova kolekcija Daisy suknjica.

  Daisy ovog puta pokušava da uz pomoć pastelnih boja vrati nežnost i romantiku u našu svakodnevnicu. Biseri, čipka,visoke potpetice ili starke, zvuči potpuno nespojivo?! Uz neku od naših suknjica moguće je povezati sve navedene pojmove, sve zavisi od vašeg raspoloženja i inspiracije, a da i dalje ostanete ženstvene. Mi smo probale, nema greške!

 • 25.05.2015

  Šta je Lisca pripremila za leto 2015?

  Vreme bezbrižnog uživanja pored mora se vrtoglavo približava. Da biste imali dovoljno izbora šta da obučete na plaži, pobrinula se Lisca i u Ben Akina White Lounge-u predstavila novu kolekciju kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca za leto 2015. Raznoliku ponudu kupaćih kostima dopunjuje bogat izbor modnih dodataka za plažu, kao što su haljine, japanke, torbe, peškiri, marame i naravno nezaobilazan komad za ovo leto: kaftan. Liscina ponuda, osim ženskog, uključuje i linije kupaćih kostima za deci i za muškarce.

 • 05.05.2015

  Nova kolekcija brenda Pasqalis - Moonlight

  Dizajnerka Marija Stanković, koja stoji ispred brenda Pasqalis , je predstavila svoju najnoviju kolekciju pod nazivom Moonlight, na upravo završenom Serbia Fashion Week-u. Kolekcija je namenjena osobama koje jednako intezivno žive i danju i noću i koja za kratko vreme uz pomoć jednog ili dva komada odeće brzo mogu transformisati.

 • 04.05.2015

  Inspirisana životom moderne žene - Simply Lilly

  Inspirisana životom moderne žene kolekcija “Simply Lilly", brenda ZISTAKIS, predstavlja sve ono što jednu ženu čini pravom heroinom današnjeg vremena. Prave linije i svedenost simbolizuju njenu smelost, dok svetla i pastelna paleta boja pretstavlja njenu krhkosts.

 • 01.05.2015

  Jednog od najoriginalnijih mladih dizajnera u Srbiji - Stefan Ristić

  Predstavljamo vam novu kolekciju “The Monarch”, dizajnera Stefana Ristića, sa kojom se ovaj mladi umetnik predstavio na upravo održanom Serbia Fashion Week-u.

 • 29.04.2015

  Nova kolekcija Tamare Jarić - FUTURE ROMANTIC

  Kolekcija Tamare Jarić za proleće/leto 2015. zamišljena je kao manifestacija  romantičnog i ženstvenog futurizma čije minimalističke forme ublažavaju meka geometrija i akcenti boja.