Accessories

 • 30.01.2014

  Kreativna radionica SandrINa

  Počeli smo da se igramo još kao deca, sa svojim pertlama, maminim starim perlama, tatinim klještima. Pužali smo kroz igru i kao radionica, između četkica i uljane boje, bakine mašine za šivenje i umetničkog izraza kroz beli vez, pa se nevešto izboli na igle i stigli do tvrđeg materijala kome smo ulili dušu. Kreativna radionica SandrINa je spoj iskustva i mladosti i razlikuje se od drugih po tome što se od igre kao glavnog motiva ne odustaje ni nakon niza godina bavljenja kreativnim radom.

 • 25.01.2014

  DIY: Pufnasta mašnica

  Jako volimo mašne! U kosi, oko struka, oko vrata, na prstenju ili broševima! Imamo ih jako puno i većinu smo napravile same!

 • 20.01.2014

  DIY bajkerske čizme

  Bajkerske čizme su i dalje IN i po prodavnicama imate stvarno veliku ponudu. U zavisnosti od vašeg ukusa i potreba možete birati čizme bez ičega od detalja, ali i one sa nitnama, šiljcima, cirkonima,... Ako ipak želite da imate unikatne čizme ili ste kupili čizme bez detalja i želeli biste ipak malo da ih ulepšate onda pravac najbliža pozamanterija.

 • 05.01.2014

  Urban Beads

  Urban beads su Jelena i Milena, sestre bliznakinje iz Smedereva. Oduvek smo imale problem sa pronalaženjem nakita koji nam se baš dopada. Taj nakit kojismo viđale je uglavnom bio previše velik za našu ruku, ili previše težak ili suviše kitnjast... Znate onaj osećaj kad vam se jednostavno nište ne sviđa? E upravo taj osećaj nas je povukao da se oprobamo u pravljenju nakita za sebe. I tako smo kupile prvo pakovanje polimerne gline i igra je počela.

 • 27.12.2013

  Pismo tašnice za novogodišnju žurku

  Pomama za pismo tašnama je aktuelna i za praznike. Tašna by Ana Šurdilović vam predlaže tri tašnice za novogodišnju žurku, pa ako vam se slažu uz planirani outfit požurite u inbox njene stranice!

 • 26.12.2013

  Upalila mi se lampica!

  Kad su lančići u pitanju posebno sam slobodna u izobru materijala pa sam tako iste radila od matica, naplavina, papira, puca itd. Ovaj put mi se lampica upalila još prije lita kad sam u dečkovoj garaži naletila na jednu štosnu stvarčicu od koje sam odlučila napraviti privjesak za lančić. Ako vi  nemate momka (koji ima garažu.... ili auto) ovaj privjesak možete nabavit na bilo kojoj benzinskoj pumpi.... ili kod mehaničara ili u nekom usputnom autoservisu! Pogađate o čemu bi moglo biti riječ?

 • 16.12.2013

  twisted.

  Moto twisted. radionice je “If you don’t like ordinary, try being a bit twisted.”. To je upravo ono čemu ja stremim, da klasični nakit poput minđuša, ogrlica, narukvica, predstavim na drugačiji, ne tako klasičan, način. Sve što izađe iz radionice produkt je ručnog rada u koji ulažem dosta vremena, što se tiče idejnog procesa, a i onog praktičnog, koji na kraju donese jedan unikatni proizvod. Sav nakit nastao je uz isključivu upotrebu bakra, mesinga, polu-dragog kamenja i staklenih perli čiji odabir, posebnom metodom “gde-god-ti-padne-šapa” vrši moj verni pomagač Dragoljub, mali mačak koji se bavi i manekenstvom.

 • 15.12.2013

  Top 5 minđuša za novogodišnju noć

  Predstavljamo vam top 5 minđuša koje neodoljivo odgovaraju novogodišnjem slavlju. Glamurozno, svetlucavo, kristalasto i pre svega nosivo i u onim danima, i prilikama koje nam dolaze u novoj 2014.

 • 10.12.2013

  MA.RA srebrno prstenje

  Predstavljamo vam MA.RA kolekciju kvalitetnog srebrnog prstenja, sa intervencijom bakra i mesinga. Rustičan dizajn dominira kao i uvek kod ovog brenda.

 • 07.12.2013

  Ogrlice za najluđu noć

  Polako nam se približava kraj godine i ono famozno veče kada sve mi želimo da zablistamo. Činjenica je da je estradu poslednjih meseci uhvatila D&G euforija te se ne možemo oteti utisku da će se to u novogodišnjoj večeri osetiti i u izgledu mladih devojaka. Bogatstvo detalja, mnogo sjaja i glamur sa scene možda nisu najpogodniji za lude vikend izlaske u diskotekama ali svakako jesu za, barem u početku, mirnu, veselu, novogodišnju noć. Posle ponoći, na kraju krajeva, svi zaboravljamo na stajling, šminku i nakit.

 • 07.12.2013

  Netipična ženska priča

  Cipele ne kupujem u dućanima, doslovce ih pronalazim na sajmovima rabljene robe ili kod prijateljica. U želji da imam neke drugačije kreće oslikavanje.

 • 02.12.2013

  MA.RA design&jewelry: Iz ateljea

  Tokom novembra u Nišu je održana izložba MA.RA design&jewelry unikatno umetničkog nakita pod nazivom "Iz ateljea". Kolekcija izrađena od srebra, bakra i mesinga predstavlja nešto što ne viđate među aksesoarom koji je u ponudi po radnjama i online.