Accessories

 • 25.03.2014

  Kristali sreće

  Kristali sreće su online prodavnica koja uspešno posluje preko tri godine. Kombinujući poludrago kamenje i kreativnost, prave nakit koji ima posebnu vrednost. Pored ogrlica, narukvica i mindjuša, na njihovoj Facebook stranici možete pogledati kompletnu ponudu koja sadrži i priveske, rodonite, amajlije kao i još mnogo toga.

 • 16.03.2014

  Tri prolećne narukvice

  Evo naše prolećne preporuke narukvica! U pitanju je nakit od bakarne žice i poludragog kamenja. Sedef, tirkiz i crveni koral su pravo kamenje za lepo i toplo vreme.

 • 16.03.2014

  Zorannah for „Socks From Heaven“

  Modna blogerka Zorana Jovanović nedavno je, kao gost dizajner, osmislila tri linije za „Socks from Heaven“: LolaXCandy, LolaXLove i LolaXLace. Kako sama kaže, inspiraciju je pronašla u sitnicama koje je, kao i svaku devojku čine srećnim: nežno roze boji, makarunsima i kapkejkovima, zvezdicama, tufnicama, ali i prolećnom trendu – čipki na soknama.

 • 14.03.2014

  Statement ogrlice Đurđevak nakita

  Na Modnim Zavrzlamama smo naleteli na štand sa zanimljivim statement ogrlicama. Rađene su u kombinaciji metala i marame na čiju su konstrukciju kačene perle i poludrago kamenje. Veoma moćno i upečatljivo izgledaju, a mogu biti i dnevna i večernja varijanta. Lepo vreme stiže, otkrite svoje vratove i ukrasite ih jednom ovakvom ogrlicom.

 • 11.03.2014

  Modni Vrisak minđuše

  Minđuše od polimerne gline sa logom Modnog Vriska proglašavamo za Must have nastupajućeg proleća!

 • 06.03.2014

  VT mašne za svačiji ukus

  Da li postoji neko ko ne voli mašne kada je ženska populacija u pitanju? Ne verujem! Kada su muškarci u pitanju prva stvar na koju pomislimo kad kažemo mašna je leptir mašna. Ovde već ne mogu sa sigurnošću da kažem da bih dobila većinski potvrdan odgovor na pitanje "Da li ih nosite? Da li ih volite?". Ali ako se vratimo  malo unazad, ipak se stiče utisak da se polako mašne vraćaju u modu. Da li su za to zaslužni mladi ljudi koji se bave unikatnim radom i koji i sami vole da ih nose? Može se reći da DA. Jedan od njih je i Veljko Tomović koji je uspeo da u Srbiji postane prepoznatljiv po svojim VT mašnama, kao njihov dizajner, ali i njihov sjajan promoter.

 • 04.03.2014

  Šeste Modne zavrzlame

  Stižu nam šeste kragujevačke Modne zavrzlame.  Ovoga puta biće održane u Šoping centru Kragujevac Plaza u periodu od 08.03.-09.03.2014. godine od 10 - 22 h.

 • 04.03.2014

  Napravite šal/maramu od stare suknje

  Evo kako od stare suknje i manžetni sa košulja možete doći do šala/marame!

 • 26.02.2014

  Tied up: Mašne i kravate ponovo osvajaju ulice

  Mašne i kravate iznova osvajaju ulice i postaju neizostavni detalj svake odevne kombinacije. Svaki detalj na garderobi šalje neku od mnogobrojnih poruka! Koja je vaš izbor? Ručno izrađene od različitih vrsta materijala poput kepera, satena, pamuka, somota i mnogih drugih, osvežiće vaš izgled i suprotstaviti se melanholiji odevanja. Različitost dizajna i boja prate modne trendove. Unesite u svoj život još boja uz mašne i kravate TIED UP.

 • 25.02.2014

  Izlog Jungle nakita

  Predstavljamo u izlogu Modnog Vriska kolekciju Jungle nakita.

 • 25.02.2014

  Loony Nakit: Kolekcija proleće 2014

  Stiže vreme otkrivanja dekoltea pa na vreme nabavite adekvatan aksesoar za svoj vrat! Loony Nakit je za vas već pripremio prolećnu kolekciju.

 • 24.02.2014

  Srcolike klipse za vaše cipele

  Stiže nam proleće, već se oseća u vazduhu i vreme je da krenemo da vadimo obuću za toplije dane. Za neke cipele se i jedva setimo da ih imamo, a neke smo dobro upamtili jer su udobne, kvalitetne i nismo izlazili iz njih prošle sezone. Ako vam se i dalje ne rastaje od takvog para cipela, evo kako da ih učinite malo drugačijim. Ideja je  genijalna!