Za Cosmopolitan Young Talenta izabrana Jelena Dimitrijević

Za Cosmopolitan Young Talenta izabrana Jelena Dimitrijević

Nedavno je održan prvi Cosmopolitan Young Talent Awards, gde su Cosmopolitan i Telenor okupili mlade kreativce i nagradili ih u šest kategorija. Jedna od dobitnica je naša draga saradnica, mlada dizajnerka Jelena Dimitrijević.

Jelena je proglašena za Cosmopolitan Young Talenta, a Azurna Telenor nagrada otišla je u ruke Miljane Nikodijević za Bring IT aplikaciju.

Jelena Dimitrijević i Miljana Nikodijević deo su projekta Adria Media Grupe i magazina Cosmopolitan “Moje Kreativno Ja 2” čija realizacija je trajala punih 6 meseci. Od ukupno 400 prijavljenih radova, 38 izabranih mladih talenata dobilo je priliku da svoje radove prikaže u okviru postavke na izložbi održanoj pre dve nedelje.

jelena dimitrijević

Bring IT Miljane Nikodijević je zamišljena kao baza podataka i platforma za networking koja učesnicima nudi olakšano snalaženje na teme studija slučaja, rešavanja problema i umrežavanja sa kompanijama koji mogu biti i potencijalni poslodavci.

Jelena Dimitrijević je, s druge strane, svoju kreativnost usmerila na modu i briljantne modele koje je obogatila neverovatnim bojama i nesvakidašnjim detaljima.

"Bavim se onim što volim i to me je inspirisalo da se prijavim za Moje kreativno Ja! Stvarno sam presrećna i svakako je šok za mene da sam dobila nagradu. Ovo je neko priznanje da ono što radim je dobro, jer se bavim nečim specifičnim, oslikavanjem tekstila, pogotovo indonežanska tehnika sa kojom sam i konkurisala je specifična sama po sebi! Nagrada je dokaz da je dobro to što radim i sve ovo mi je samo vetar u leđa da idem dalje", izjavila je Jelena za medije.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar